Mirage Park Web Sitesi Yayında

İDA Consulting yeni bir projeyi daha tamamlayarak yayına açtı. Kemer Göynükte bulunan dünyaca ünlü bir turistik tesis olan Mirage Park Resort Hotel için geçirdiği kapsamlı değişim ve dönüşüm sürecinde en büyük destekçisi İDA Consulting oldu. Yeni bir yüz ile yeni sezona merhaba demeye hazırlanan Mirage Park Resort Hotel için İDA Consulting ekibi tarafından yeni bir web sitesi hazırlandı. Hazırlanan yeni Mirage Park Web Sitesi için bütün teknik ve görsel detaylar üzerinde detaylıca uzun bir çalışma yürütüldü. Bu süreçte Mirage Park Web Sitesi her yönüyle kusursuz olması için çalışıldı.

Mirage Park Web Sitesi-2Hem bulunduğu bölgeye hem de Mirage Park Otel’in kendsinie yakışacak ve kolay kullanımlı bir site ile en şık tasarımın birleştiği son teknolojilerin kullanıldığı Mirage Park Web Sitesi bugün itibariyle kullanıcı ziyaretlerine açıldı. İDA Consulting tarafından hazırlanan yüzlerce projenin en yenisi olarak hayata geçen Mirage Park Web Sitesi ayrıca her ekran türüne uyum sağlayacak hassaslıkta responsive yapı ile kodlandı ve bütün arama motorlarında avantajlı konum elde edecek şekilde SEO optimizasyonu hazırlandı. Siteyi görüntülemek için tıklayın.

Mirage Park için yeni web sitesi ile birlikte yeni sosyal medya hesapları da hayata geçirilerek Mirage Park sevenlerine yeni bir solukla daha güncel daha aktif ve daha çok etkileşimin hem duraklamasız hem de anlık olarak devam ettirilmesini sağlayacak bir zemin hazırlandı. Böylece dünyanın her yerinden kullanıcılar ve misafirleri ile Mirage Park Hotel’in sevenleri sanal ortamda Mirage Park sosyal medya hesapları üzerinden birbirleri ile iletişim kurabilir ve deneyimlerini birbirleriyle paylaşabilirler.

Eğer siz de İDA Consulting uzmanlarının desteği ile yeni, güncel ve etkileşime açık yeni bir web sitesi yaptırmak isterseniz bize ulaşın. Eğer bu konuda kararsızlık yaşıyorsanız nelere sahip olabileceğinize dair fikir edinmek için referanslar sayfamıza göz atarak portfolyomuzu inceleyin.